12/4 & 12/5 Cartwright Transport!

by

***TWO LEGS TO GO –  PLEASE CROSSPOST!***

**NOTE: Isobel has been removed from the transport, she has been adopted locally!***

Cartwright is hitting the road to foster care and a new life! Can you help him make it there this weekend? Crossposting is greatly appreciated! 🙂

Cheers!

Read more about your passengers below:

Cartwright – https://bonniebluerescue.wordpress.com/2010/11/18/cartwright-2-0/

Saturday & Sunday, December 4th & 5th

Transport is being monitored/coordinated by Courtney Groves courtneysgroves@hotmail.com <mailto:courtneysgroves@hotmail.com>

If you can drive a leg (OR TWO!) please contact Courtney and specify the following:

1) Leg(s) you are willing to drive

2) First and last name

3) Vehicle Description

4) Work/Home/Cell Numbers

5) Email address

Sending/Receiving Rescue for Cartwright & Isobel: Bonnie Blue Rescue

Contact Name: Courtney Groves

Location: Richmond, VA

E-mail: bonniebluerescue@gmail.com

Web: http://www.bonniebluerescue.com

Passenger 1: Cartwright

Breed: Labrador Retriever

Age: 2 years

Sex: Male, will be neutered by receiving rescue

Health: Healthy, is light HW+, will go thru slow treatment in rescue

Size/Weight: approx 50-55 lbs

Traveling with collar/leash/paperwork/health certificate
Sending Foster: Leigh contact info TBD

Traveling From: Tuscaloosa, AL – Alexandria, VA

Saturday, December 4th

Leg 1 – Filled by Leigh!

Tuscaloosa, AL – Birmingham, AL

53 miles, 1 hour

8:00am – 9:00am

Leg 2 – Filled by Bobbi!

Birmingham, AL – Gadsden, AL

90 miles, 1 hour 30 minutes

9:10am – 10:40am

Leg 3 – Filled by Kathryn!

Gadsden, AL – Chattanooga, TN

89 miles, 1 hour 30 minutes

*change to eastern time*

10:50am – 12:20pm (CST)/1:20pm (EST)

Leg 4 – Filled by Carolyn!

Chattanooga, TN – Athens, TN

60 miles, 1 hour

1:30pm – 2:30pm

Leg 5 – Filled by Ann!

Athens, TN – Knoxville, TN

58 miles, 1 hour

2:40pm – 3:40pm

Leg 6 – Filled by Bob!

Knoxville, TN – Greenville, TN (exit #23)

62 miles, 1 hour

3:50pm – 4:50pm

Leg 7 – Filled by Anita!

Greenville, TN – Abingdon, VA

65 miles, 1 hour

5:00pm – 6:00pm

Leg 8 – NEEDED
Abingdon, VA – Wytheville, VA
55 miles, 1 hour
6:10pm – 7:10pm

Leg 9 – NEEDED
Wytheville, VA – Roanoke, VA
70 miles, 1 hour 10 minutes
7:20pm – 8:30pm

***Overnight in Roanoke, VA filled by Christine L!***

Sunday, December 5th

Leg 10 – Filled by Trixie!
Roanoke, VA – Staunton, VA
85 miles, 1 hour 25 minutes
10:30am – 11:55am

Leg 11 – Filled by Kelly K!
Staunton, VA – Strasburg, VA
78 miles, 1 hour 25 minutes
12:05pm – 1:30pm

Leg 12 – Filled by Gail!
Strasburg, VA – Alexandria, VA
84 miles, 1 hour 25 minutes
1:40am – 3:05pm

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: