Molly the Chessie’s Tport: Sat 3/5: Huntsville, AL – Charleston, SC

by

 

Huntsville, AL – Charleston, SC

Saturday, March 5th

PLEASE CROSSPOST!

 

This transport will be coordinated and moderated by Courtney Groves (President, Bonnie Blue Rescue).

 

Please email Courtney Groves at courtneysgroves@hotmail.com [at hotmail.com] with any offers to drive! Please include the following:

1)     Name

2)     Email Address

3)     Home/cell Phone #’s

4)     Hometown

5)     Vehicle description

6)      Leg #  (or #’s – many are short legs!!) offering to drive

 

Passenger Name: Molly

Breed: Chesapeke Bay Retreiver

Size: Large, right around 85lbs

Age: 7-8 years old

Health Status: Spayed, UTD on vaccines

Other details: Good with other dogs, playful “puppy like” friendly, she is a former puppy mill rescue & is missing the right eye. Molly rides well in the car after settling down, no car sick problems

Traveling with: All veterinary records, health certificate, collar & leash

 

Sending foster: Jennifer Freeland

Email: jennifer.freeland3@yahoo.com

 

Receiving Rescue: Chesapeake Bay Retriever Relief & Rescue, Inc.

Web: http://www.cbrrescue.org

Contact: Sarah Cook – President  p-scook@mindspring.com

Receiving Foster Home (pre-approved by rescue): Denise Mitchell

Contact: mitchemd@musc.edu

 

Saturday, March 5th

 

Leg 1: Filled by Jennifer!

Huntsville, AL – Fort Payne, AL

68 miles, 1 hour 15 minutes

6:00am – 7:15am

 

Leg 2: NEEDED

Fort Payne, AL – Rome, GA

45 miles, 1 hour

7:25am(CST)/8:25am(EST) – 8:25am(CST)/9:25am(EST)

 

Leg 3: Filled by Stephanie!

Rome, GA – Atlanta, GA

70 miles, 1 hour 15 minutes

9:35am – 10:50am

 

Leg 4: Filled by Dee!

Atlanta, GA – Greensboro, GA

76 miles, 1 hour 20 minutes

11:00am – 12:20pm

 

Leg 5: Filled by Connie!

Greensboro, GA – Augusta, GA

74 miles, 1 hour 15 minutes

12:30pm – 1:45pm

 

Leg 6: Filled by Lisa!

Augusta, GA – Columbia, SC

76 miles,  1 hour 20 minutes

1:55pm – 3:15pm

 

Leg 7: NEEDED

Columbia, SC – Harleyville, SC

70 miles, 1 hour 10 minutes

3:25pm – 4:35pm

 

Leg 8: Filled by receiving foster!

Harleyville, SC – Charleston, SC

46 miles, 50 minutes

4:45pm – 5:35pm

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: