March 5 & 6 – B’ham, AL – Derby, CT :: Rosie, Caramel & Duke

by

BEGGING FOR ROANOKE, VIRGINIA OVERNIGHT!!!

Rosie & Caramel’s Transport from this past weekend had to be cancelled and rescheduled due to lack of drivers. Perhaps timing is everything because the cancelled transport from last weekend allowed us to rescue a handsome basset hound guy (Duke) who was found wandering the streets of Knoxville, TN. He is healthy (though skinny) and will be able to hop on the transport this weekend. Duke appears to have hip displaysia and will likely need surgery as soon as he makes it to foster care, so it is important that we get these pups transported this weekend. PLEASE CROSSPOST and help us move these pups safely to foster care this weekend! 

Gas money is available, so please don’t let the price of gas keep you from driving!!!

Saturday & Sunday – March 5th & 6th
Birmingham, AL – Alexandria, VA & Derby, CT
PLEASE CROSSPOST!

Transport is being monitored/coordinated by Courtney Groves
courtneysgroves@hotmail.com <courtneysgroves AT hotmail.com>
If you can drive a leg (OR TWO!) please contact Courtney and specify the following:
1) Leg(s) you are willing to drive
2) First and last name
3) Vehicle Description
4) Work/Home/Cell Numbers
5) Email address
6) Please note IF you have personal crates available for transport (and if so, enough to accommodate all dogs on your leg?)
NOTE: On legs with 3 dogs we HIGHLY recommend having at least 2 dogs crated. On legs with 2 dogs, we HIGHLY recommend having at least one dog crated. This keeps both the dogs and the drivers safe.

Sending/Receiving Rescue: Bonnie Blue Rescue
Location: Richmond, VA
Contact: Courtney Groves
Email: bonniebluerescue@gmail.com
Web: www.bonniebluerescue.com
Blog: https://bonniebluerescue.wordpress.com

Passenger 1: Caramel
Age: 4-5 years
Breed: Aussie mix girl
Size: 45 lbs
Vaccination Status: UTD
Spayed/Neutered: Spayed 2/28/11
Other: Traveling with collar, leash, paperwork, health certificate – very sweet and friendly
Travel Details: FROM Birmingham, AL TO Derby, CT

Passenger 2: Rosie
Age: approx 1 ½ years old
Breed: Catahoula mix girl
Size: 40 lbs
Vaccination Status: UTD
Spayed/Neutered: Spayed
Other: Traveling with collar, leash, paperwork, health certificate
Travel Details: FROM Birmingham, AL TO Alexandria, VA (exiting the transport in Strasburg, VA)

Passenger 3: Duke
Age: approx 3 yrs
Breed: Basset Hound
Size: 50 lbs
Vaccination Status: UTD
Spayed/Neutered: Will be neutered by receiving rescue ASAP
Other: Traveling with collar, leash, paperwork
Travel Details: FROM Abingdon, VA TO Alexandria, VA (exiting the transport in Strasburg, VA)


Saturday, March 5th
Leg 1: Filled by Greg!
Birmingham, AL – Gadsden, AL
61 miles, 1 hour
6:00am – 7:00am

Leg 2: Filled by Kathryn!
Gadsden, AL – Chattanooga, TN
85 miles, 1 hour 25 minutes
7:00am CST/8:00am EST – 8:25 CST/9:35 EST

Leg 3: Filled by Carolyn!
Chattanooga, TN – Athens, TN
58 miles, 1 hour
9:45am – 10:45am

Leg 4: Filled by Ann!
Athens, TN – Knoxville, TN
58 miles, 1 hour
10:55am -11:55am
(Rosie & Caramel)

***Duke joins the transport in Knoxville, TN***

Leg 5: Filled by Bob!
Knoxville, TN – Greenville, TN
70 miles, 1 hour 15 minutes
12:05pm – 1:20pm

Leg 6: Filled by Bob!
Greenville, TN – Abingdon, VA
75 miles, 1 hour 15 minutes
1:30pm – 2:45pm

Leg 7: Filled by Anita!
Abingdon, VA – Wytheville, VA
65 miles, 1 hour 5 minutes
2:55pm – 4:00pm
(Rosie, Caramel & Duke)

Leg 8: Filled by Ruth!
Wytheville, VA – Roanoke, VA
77 miles, 1 hour 15 minutes
4:10pm – 5:25pm
(Rosie, Caramel & Duke)

***Overnight NEEDED in Roanoke, VA for Rosie, Caramel & Duke***

Sunday, March 6th
Leg 9: Filled by Eryn!
Roanoke, VA – Staunton, VA
85 miles, 1 hour 20 minutes
7:00am – 8:20am

Leg 10: Filled by Stacey!
Staunton, VA – Strasburg, VA
78 miles, 1 hour 15 minutes
8:30am – 9:45am
(Rosie, Caramel & Duke)

***Rosie & Duke leave the transport in Strasburg, VA***

Leg 11: Filled by Bob & Kelly!

Strasburg, VA – Hagerstown, MD
62 miles, 1 hour
9:55am – 10:55am
(Caramel only)

Leg 12: Filled by Elisa!
Hagerstown, MD – Harrisburg, PA
75 miles, 1 hour 15 minutes
11:05am – 12:20pm

Leg 13: Filled by Kathy!

Harrisburg, PA – Allentown, PA
80 miles, 1 hour 20 minutes
12:30pm – 1:50pm
(Caramel only)

Leg 14: Filled by Jaime!
Allentown, PA – Pluckemin, NJ
55 miles, 1 hour
2:00pm – 3:00pm

Leg 15: Filled by Deb!
Pluckemin, NJ – New City, NY
60 miles, 1 hour
3:10pm – 4:10pm
(Caramel only)

Leg 16: Filled by Cyd or Pat!
New City, NY – Derby, CT
80 miles, 1 hour 30 minutes
4:20pm – 5:50pm

***Caramel leaves the transport in Derby, CT***


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: