Updated Transport for Lotus & Willow

by

Not able to drive? You can still “chip in” for gas money to help our girls make it to foster care!

http://bonniebluerescue.chipin.com/gastoll-money-for-transports

* * * * *

Hi friends – our special Texas hound girls have completed their heartworm injections and have spent two weeks on total R&R recovering from them. The vet has cleared the girls to move to foster care this weekend where they will continue to be kept crated and quiet. Because we want to keep this transport as low-key as possible for the girls, it is a long-leg transport.

* * * * *

WE HAVE GAS AND TOLL MONEY AVAILABLE!

* * * * * *

Saturday & Sunday, April 2 & 3

 

To volunteer, please email courtneysgroves@hotmail.com and include the following:
1) First & Last Name
2) Email Address
3) Home/Cell Numbers
4) Vehicle Description
5) Hometown

Receiving Rescue for Willow & Lotus: Bonnie Blue Rescue
Contact Name: Courtney Groves
Location: Richmond, VA
E-mail: bonniebluerescue@gmail.com
Web: http://www.bonniebluerescue.com
Blog: https://bonniebluerescue.wordpress.com

Passengers 1 & 2: Lotus & Willow
Breed: Hound mix girls
Age: 1 year (Lotus) & 2 years (Willow)
Size: 25 lbs each
Sex/Health: Spayed female, healthy but have just completed hw injections 2 weeks prior to transport
Traveling with: Collar/leash/harness/health cert & all paperwork
Sending Foster: Heather Jeffcoat & Jackie Graham
Traveling from: Birmingham, AL – Derby, CT
Note: No crate provided, but will ride well uncrated

Saturday, April 2nd
Leg 1- Filled by Natalie Reeves
Birmingham, AL – Chattanooga, TN
147 miles, 2 hours 15 minutes
7:30am(CST) – 9:45am(CST)/10:45(EST)

Leg 2 – Filled by Carolyn!

Chattanooga, TN – Knoxville, TN
112 miles, 1 hour 50 minutes
10:55am – 12:45pm

Leg 3: Filled by Sibyl!
Knoxville, TN – Abingdon, VA
127 miles, 2 hours
12:55pm – 2:55pm

Leg 4: NEEDED
Abingdon, VA – Wytheville, VA

55miles, 1 hour

3:05pm – 4:05pm

Leg 5: Filled by Eryn & Mike!
Wytheville, VA – Roanoke, VA
80 miles, 1 hour 20 minutes

4:15pm – 5:35pm

Leg 6: Filled by Stacey & James!

Roanoke, VA – Staunton, VA

87 miles, 1 hour 30 minutes

5:45pm – 7:15pm

Overnight in Staunton, VA filled by Stacey & James!

Sunday, April 3rd

Leg 6: Filled by Diana!
Staunton, VA – Strasburg, VA
78 miles, 1 hour 20 minutes
8:00am – 9:20am

Leg 7: Filled by Diana!
Strasburg, VA – Hagerstown, MD
62 miles, 1 hour 10 minutes
9:30am – 10:40am

Leg 8: Filled by Elise!
Hagerstown, MD – Harrisburg, PA
76 miles, 1 hour 25 minutes
10:50am – 12: 15pm

Leg 9: NEEDED
Harrisburg, PA – Allentown, PA
81 miles, 1 hour 30 minutes
12:25pm – 1:55pm

Leg 10: NEEDED
Allentown, PA – New City, NY
114 miles, 2 hours
2:05pm – 4:05pm

Leg 11: Filled by Pat!
New City, NY – Derby, CT
67 miles, 1 hour 30 minutes
4:15pm – 5:45pm

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: