Leela’s Transport Home! Sat 4/9: Richmond, VA – Hendersonville, NC

by

Did you hear? Sweet Leela is safe! After a week of being missing in Quinton/New Kent, VA area this little lady showed right back up at the farm and went back to playing with her brother like it was just a normal day! Once home, her family and the rescue jointly decided that bringing Leela back into rescue and sending her to a home with a fenced yard was the best possible thing for Leela – because we all want the same thing – for this sweet girl to be safe! Leela is still a little bumped and bruised, but is ready to love again. Leela’s original foster’s good friend has offered her heart and home to this sweet, shy girl, and we need your help to help Leela make it safely to her FOREVER HOME in Hendersonville, NC.

Note: Leela must move this weekend.

If you can drive please email: bonniebluerescue@gmail.com and include the following:

1) First/Last Name

2) Home/Cell Numbers

3) Vehicle Description

4) Hometown

Sending/Receiving Rescue: Bonnie Blue Rescue

Web: http://www.bonniebluerescue.com

Blog: https://bonniebluerescue.wordpress.com

Petfinder: http://www.bonniebluerescue.petfinder.com

Contact: bonniebluerescue@gmail.com

Passenger 1: Leela

Age: 1 year

Sex: Spayed Female

Health Status: Up to date on vaccines, healthy, a little bruising on front legs from brush

Traveling with: All veterinary paperwork, collar, leash, ID tag, health certificate and a few favorite toys & chewies

Note: Leela rides well once in the car but may be a little shy/nervous in between legs at handoffs

Saturday, April 9th

Richmond, VA – Hendersonville, NC

Leg 1: Filled by Janet & Emma!

Richmond, VA – South Hill, VA

80 miles, 1 hour 20 minutes

9:30am – 10:50am

Leg 2: NEEDED

South Hill, VA – Durham, NC

71 miles, 1 hour 15 minutes

11:00am – 12:15pm

Leg 3: NEEDED

Durham, NC – Greensboro, NC

53 miles, 1 hour

12:25pm – 1:25pm

Leg 4: NEEDED

Greensboro, NC – Salisbury, NC

58 miles, 1 hour

1:40pm – 2:40pm

Leg 5: Filled by Jack & Connie!

Salisbury, NC – Gastonia, NC

60 miles, 1 hour 5 minutes

2:50pm – 3:55pm

Leg 6: Filled by Jack & Connie!

Gastonia, NC – Hendersonville, NC

83 miles, 1 hour 20 minutes

4:05pm – 5:25pm

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: