Transport #2: Sunday, 7/17: B’ham, AL – Springfield, IL for Sadie!

by

Transport #2: SUNDAY, 7/17, B’ham, AL – Springfield, IL

Sweet Sadie-bug’s transport for last weekend did not fill. She was a little bummed, but we promised her that we would do everything we could to get her to IL to meet her forever mom this weekend. Can you help us by driving or crossposting? Sadie is a super sweet feist mix girl who was in bad shape when she was pulled from a high-kill shelter in MS. After months of vet treatment (she was heavy heartworm positive), love and TLC from her foster family, Sadie is ready to meet her new forever mom, Robyn. Can you help us bring her home this weekend? She’s been waiting so very long to have a forever family on her own. PLEASE CROSSPOST if you cannot drive – this is a new transport route & we need all the help we can get to fill!

Cheers!

Sunday, July 17th

Birmingham, AL – Springfield, IL

 

Transport is being monitored/coordinated by Courtney Groves courtneysgroves@hotmail.com

If you can drive a leg (OR TWO) please contact Courtney and provide the following:

1)      Leg(s) you are willing to drive

2)      First and Last Name

3)      Vehicle Description

4)      Work/Home/Cell #’s

5)      Email address

Sending/Receiving Rescue for Sadie: Bonnie Blue Rescue

Web: www.bonniebluerescue.com

Blog: https://bonniebluerescue.wordpress.com

Contact: bonniebluerescue@gmail.com

Passenger 1: Sadie

Age/Breed: ~1 year, feist mix, 20 lbs

Vetting Status: UTD on vaccines, spayed, microchipped & dewormed

Other: traveling w/ all veterinary paperwork, collar, leash & health certificate

Traveling: FROM Birmingham, AL TO Springfield, IL

Note: Quarantined for 4 months prior to transport

Sending Foster: Heather Jeffcoat hjeffcoat@pctinc.org

Saturday, July 16th

Leg 1: Filled by Heather & Chris!

Birmingham, AL – Athens, AL

95 miles, 1 hour 30 minutes

6:00am – 7:30am

Leg 2: Filled by Heather & Chris!

Athens, AL – Franklin, TN

83 miles, 1 hour 20 minutes

7:40am – 9:00am

Leg 3: Filled by Crissy!

Franklin, TN – Clarksville, TN

68 miles, 1 hour 10 minutes

9:10am – 10:20am

Leg 4: Filled by Jason!

Clarksville, TN – Paducah, KY

92 miles, 1 hour 30 minutes

10:30am – 12:00pm

Leg 5: NEEDED

Paducah, KY – West Frankfort, KY

67 miles, 1 hour 10 minutes

12:10pm – 1:20pm

Leg 6: NEEDED

West Frankfort, KY – Nashville, IL

59 miles, 1 hour

1:30pm – 2:30pm

Leg 7: NEEDED

Nashville, IL – Staunton, IL

63 miles, 1 hour 10 minutes

2:40pm – 3:50pm

Leg 8: NEEDED

Staunton, IL – Springfield, IL

58 miles, 1 hour 10 minutes

4:00pm – 5:10pm

NOTE: Sadie leaves the transport in Springfield, IL w/ Robyn!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: