Sat 8/27 :: Richmond, VA – Derby, CT :: Ninja’s Rescue Transport

by

**NOTE: We realize that there may be bad weather as a result of Hurricane Irene. Please rest assured that IF the weather is too bad to drive in or dangerous, we will postpone the transport to another weekend. Until we know what to expect from the storm and what areas will be affected, we will continue as planned.***

Sweet Ninja is one lucky, lucky pup. She survived being “thrown away” by her first family AND high kill shelter in Virginia, and made it out just in the nick of time. Ninja is a happy go lucky girl who has her whole life ahead of her. And now she has a foster family willing to take her in and spoil her rotten AND a potential (and pre approved) forever family in CT who is excited to meet her. Can you help us move Ninja safely to foster care in CT this weekend?

To volunteer to drive, please contact Courtney at bonniebluerescue@gmail.com and include the
 following:
1) First/Last Name
2) Home #
3) Cell #
4) Vehicle Description
5) Leg you are volunteering to drive
Sending/Receiving Rescue: Bonnie Blue Rescue
Web: https://bonniebluerescue.wordpress.com
Contact: bonniebluerescue@gmail.com
Phone: To be included on the final run sheet
Passenger: Ninja
Age/Size: ~1 year, 25 lbs
Breed: Min pin/beagle mix (extra, extra CUTE!)
Vetting Status: UTD on vaccines, microchipped, dewormed, spayed
Reason from transport: Quarantine to long-term foster
Sending Foster: bonniebluerescue@gmail.com
Saturday, August 27th
Leg 1: Filled by Trish!
Mechanicsville, VA – Fredericksburg, VA
55 miles, 55 minutes
9:00am – 9:55am
Leg 2: NEEDED
Fredericksburg, VA – Alexandria, VA
48 miles, 1 hour
10:05am – 11:05am
Leg 3: Filled by Kate!
Alexandria, VA – Catonsville, MD
54 miles, 1 hour 5 minutes
11:15am – 12:20pm
Leg 4: Filled by Angie!
Catonsville, MD – Elkton, MD
62 miles, 1 hour 10 minutes
12:30pm – 1:40pm
Leg 5: Filled by Debbie E!
Elkton, MD – Philadelphia, PA
50 miles, 1 hour
1:50pm – 2:50pm
Leg 6: NEEDED
Philadelphia, PA – North Brunswick, NJ
55 miles, 1 hour 10 minutes
3:00pm – 4:10pm
Leg 7: Filled by Jay!
North Brunswick, NJ – New City, NY
63 miles, 1 hour 20 minutes
4:20pm – 5:40pm
Leg 8: Filled by Pat!
New City, NY – Derby, CT
67 miles, 1 hour 20 minutes
5:50pm – 7:10pm
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: