Happy ‘Houla Zora’s Tport: Sat 1/21: Columbus, GA – Orlando, FL

by

Zora is one lucky, lucky girl! She was rescued just in the nick of time from a high-kill shelter in rural Louisiana. Zora’s littermates are all moving to foster homes, but this lucky girl already has a family of her own! Can you help Zora make it to Orlando, FL this weekend to meet her forever family? They have previously adopted from our rescue and are a wonderful houla-savvy couple who will spoil this little lady ROTTEN! 🙂

Crossposting is greatly appreciated!

Cheers!

This transport is coordinated and moderated by Courtney with Bonnie Blue Rescue.

To volunteer to drive, please email bonniebluerescue@gmail.com and include the following:

1) First and Last Name

2) Email Address

3) Home Phone

4) Cell Phone

5) Vehicle Description

6) Leg(s) you are volunteering to drive

Saturday, January 21st

Columbus, GA – Orlando, FL

SENDING/RECEIVING RESCUE:

Sending Rescue for Zora: Bonnie Blue Rescue

Location: Richmond, VA

Contact: bonniebluerescue@gmail.com

Web: www.bonniebluerescue.com

Blog: https://bonniebluerescue.wordpress.com

Reason for Transport: Foster home to forever home

Note: Home visit has been completed and approved.

PASSENGER LIST:

Passenger: Zora

Age: 12 weeks old

Breed: Catahoula Leopard Dog

Size/Weight: 15-18 lbs

Health Status: UTD on age appropriate vaccines, microchipped, spayed, current on flea/tick/hw meds

Traveling with: martingale collar or harness, leash, ID tag, health certificate, all vet records, food for trip

Traveling from: West Monroe, LA – Columbus, GA (on Friday) & from Columbus, GA – Orlando, FL (on Saturday)

Crated provided: No, but happy to ride crated

Reason for transport: Short-term foster to approved forever family


Saturday, January 21st

Leg 1: Filled by Lori!

Columbus, GA – Dawson, GA

62 miles, 1 hour 10 minutes

9:00am – 10:10am


Leg 2: NEEDED

Dawson, GA – Tifton, GA

64 miles, 1 hour 20 minutes

10:20am – 11:40am


Leg 3: NEEDED

Tifton, GA – Valdosta, GA

48 miles, 50 minutes

11:50am – 12:40pm


Leg 4: Filled!

Valdosta, GA – Lake City, FL

64 miles, 1 hour 5 minutes

12:50pm – 1:55pm


Leg 5: Filled by Diane & Bob!

Lake City, FL – Ocala, FL

79 miles, 1 hour 20 minutes

2:05pm – 3:25pm


Leg 6: Filled by Rick!

Ocala, FL – Orlando, FL

78 miles, 1 hour 20 minutes

3:35pm – 4:55pm

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: